Bezienswaardigheden Toscane

Bezienswaardigheden Toscane

 

Toscane is een provincie dat landelijk gezien centraal is gelegen in Italië. Het is het culturele hart van Italië. Met steden als Florence, Pisa en Siena komen kunstliefhebbers niets tekort. Daarnaast wordt een vakantie in Toscane ook gekenmerkt door het heerlijke eten en de goede wijnen die in deze regio tot stand zijn gebracht. In Toscane geniet je tevens van heerlijke temperaturen. De gemiddelde temperatuur in Toscane bedraagt 20 tot 25 graden. In de zomers kunnen de temperaturen oplopen tot ruim 30 graden. Een vakantie in Toscane biedt voor elke vakantieganger wat wils. De regio is geschikt voor jong, oud, groepen, stellen en gezinnen.

De regio Toscane bevat enkele prachtige plekken waar cultuur, geschiedenis en kunst kunnen worden aanschouwd. De belangrijkste bezienswaardigheden in deze mooie regio hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Het prachtige heuvelachtige landschap, de vele zonnebloemvelden, olijfbomen en wijngaarden in de aangename Toscaanse zon maken een prachtige vakantie in Toscane compleet. Ontdek de regio Toscane in een van de vele vakantiehuizen die in de regio worden aangeboden om het echte Toscaanse gevoel te krijgen!