Bezienswaardigheden Italiaanse meren

Bezienswaardigheden Italiaanse meren

 

Het noorden van Italië biedt enkele prachtige meren, zoals het Gardameer, Iseomeer, Lago Maggiore en het Comomeer. Liever een vakantie aan een Italiaans meer in het Zuiden ? Overweeg dan een vakantie bij het prachtige Trasimeense meer.

 

Overzicht Italiaanse meren

Meer informatie over alle Italiaanse meren? Lees gerust de informatie van de mooiste en bekendste meren van Italië even door.

 

Bezienswaardigheden

In de prachtige gebieden rondom de Italiaanse meren is genoeg te beleven en te zien. De leukste bezienswaardigheden van rondom de Italiaanse meren ontdekken? Klik bovenstaand op de naam van het desbetreffende meer.

 

Vakantie aan een Italiaans meer

De Italiaanse meren biedt de vakantieganger een combinatie van zon, strand, natuur en cultuur. Door deze diversiviteit is Italië één van de mooiste en leukste vakantiebestemmingen. Voor een gezin met kinderen is een vakantie aan één van de vele Italiaanse meren een hele goede optie. Aangezien de Italiaanse meren in de nabijheid zijn van de Alpen zijn er veel activiteiten die gedaan kunnen worden. Zo kan er gewandeld en gefietst worden in het heuvelachtige landschap, tot rust komen aan het strand, zwemmen in de Italiaanse meren, genieten van de prachtige natuur en ook kunnen de culturele stadjes in de buurt van de Italiaanse meren worden bezocht. Kortom, een vakantie aan één van de Italiaanse meren biedt veel mogelijkheden voor elke vakantieganger